SECTOR DEL VI

Ets del sector i no saps com o amb qui contactar per arribar a més clients? Ruth Troyano et dóna un cop de mà per arribar al públic que vols. Organitza tastos, maridatges enogastronòmics, activitats sobre la cultura del vi i propostes d’oci dins i/o fora del celler. També organitza blogtrips, presstrips i estades de periodistes perquè puguin descobrir els valors del teu projecte. 
Ruth comunicacio vi sector

SECTOR TURÍSTIC

Una manera de vertebrar, promocionar i posicionar el nostre «petit país» és potenciant la seva oferta enoturística. Ruth Troyano guia les empreses turístiques (patronats de turisme o a les mateixes DO) en l’organització d’activitats relacionades amb la cultura del vi amb l’objectiu d’impulsar les diferents regions enoturístiques. Com? Per exemple, reunint especialistes en la matèria que gaudeixin de manera particular del vi i la gastronomia de la nostra terra per després difondre-ho a través dels seus canals respectius, principalment periodístics.
Ruth comunicacio vi sector

PARTICULARS I EMPRESES

Voleu gaudir d’una experiència única, diferent i que us posi en marxa els cinc sentits? Ruth Troyano organitza tastos de vi i altres productes de la nostra terra a domicili. No us ho penseu més: quedeu amb amics, familiars o coneguts i gaudiu de la millor selecció dels vins i recomanacions de cellers d’acord amb les vostres preferències.

Si sou una empresa, Ruth Troyano prepara tastos a mida i gestiona espais enoturístics on fer reunions. Una meravellosa opció per maridar oci i negoci, i combinar la feina amb el tast de vins o la descoberta del paisatge i l’entorn cultural.

Ruth comunicacio vi experiencies

SECTOR PÚBLIC

En els darrers anys, l’administració pública ha entrat amb força en l’escenari de la cultura del vi, promocionant-la com a valor turístic i econòmic del nostre territori. Ruth Troyano acompanya les organitzacions públiques en aquesta tasca promocional. Alhora, organitza tastos i activitats a l’entorn del vi per a grans públics, i guia les administracions públiques en l’estudi de les potencialitats dels seus equipaments perquè esdevinguin atractius i acullin les propostes més innovadores del sector del vi.
Ruth Troyano vi enoturisme
 

Segueix-me a les xarxes!

facebok-icontwitter-icon

instagramgplus-icon

youtube-iconslideshare logo

linkedin-icon pinterest-icon

tumblr-iconblogger-icon

flickr-iconwp