COMUNICACIÓ

La comunicació d’una empresa és tan important com la qualitat del producte que comercialitza. Per això Ruth Troyano ofereix estratègia, planificació i acció, un projecte global de comunicació per treure el millor rendiment al vostre projecte o negoci. L’objectiu és arribar als clients tipus de manera directa i eficaç. Serveis de consultoria en comunicació interna i externa.  

SERVEIS DE PREMSA

Ruth Troyano garanteix una excel·lent gestió en la millora de la visibilitat de la vostra empresa a la premsa. Fa enviament de notes i convocatòries de premsa, gestió d’entrevistes i reportatges, elabora plans de mitjans, organitza accions que assoleixin repercussió mediàtica, i manté una relació continuada amb periodistes especialitzats en el sector de l’enoturisme i l’enogastronomia. 

FITXES DE PRODUCTE

Ruth Troyano ofereix un servei especialitzat en disseny, redacció i traducció dels materials comunicatius que ha de tenir tota empresa del sector del vi. Crea el millor projecte per a facilitar l’ordenació, la clarificació i la posada en valor dels productes que elaboreu. L’objectiu: assolir millor imatge i major quota de reconeixement dels productes i de l’empresa. 

PUBLICACIONS

Les publicacions d’una empresa, com qualsevol altre suport comunicatiu, són importants a l’hora de donar una bona imatge. Ruth Troyano prepara documents interns de treball o presentacions per a reunions o actes públics, en diferents tipus de programari i suports que us permetin ordenar la comunicació de l’empresa i donar una imatge rigorosa i professional.  

WEB I IMATGE

El percentatge de clients potencials que consulta productes i empreses per Internet abans d’adreçar-s’hi directament creix dia a dia. Si encara no us heu posat les piles a la xarxa, Ruth Troyano us ajuda a superar les deficiències en aquest sentit i a potenciar la vostra identitat digital a través de la renovació del disseny web i de l’anàlisi del posicionament de l’empresa. 

SOCIAL MEDIA

Ruth Troyano ofereix l’estudi i la implementació de les eines 2.0 a la vostra empresa, formació i assessorament, gestió dels continguts digitals, planificació i estratègia en l’ús de les xarxes socials, difusió de l’activitat diària i planificació d’accions que permetin aconseguir una major visibilitat i notorietat. Feu de la vostra empresa un referent informatiu en el sector enoturístic!

PERIODISME

Per la seva formació i experiència de periodista, Ruth Troyano ofereix un valor afegit en la redacció especialitzada d’articles, reportatges i entrevistes relacionats amb el món del vi. Ja sigui a petició de mitjans de comunicació o directament per encàrrec d’empreses, Ruth Troyano realitza escrits periodístics per a publicar en mitjans audiovisuals, digitals o escrits.

ACTES

Ruth Troyano assesora, crea i executa propostes comunicatives a mida i per encàrrec: tastos, propostes creatives, itineraris enoturístics, organització de lectures, activitats enoturístiques… Actes pensats per al públic o per a grups de periodistes que, en definitiva, ajudin a millorar la comunicació de la vostra empresa, la seva imatge i la seva presència en xarxes i mitjans de comunicació.

Segueix-me a les xarxes!

facebok-icontwitter-icon

instagramgplus-icon

youtube-iconslideshare logo

linkedin-icon pinterest-icon

tumblr-iconblogger-icon

flickr-iconwp